Stage

Kom stage lopen bij het leukste installatiebedrijf van Nederland!

Ben jij een harde werker die graag vroeg uit de veren is? Een betrouwbare collega die niet bang is om fouten te maken en zelfstandig op zoek gaat naar de beste oplossing? Iemand waar we op kunnen bouwen en vertrouwen? Maar vooral: een scholier die heel graag wil leren over alles wat met installatietechniek te maken heeft? Solliciteer dan voor een stage bij DBI-Techniek!

Als stagiair bij DBI-Techniek krijg je de allerbeste begeleiding tijdens je ontwikkeling tot vakman (of -vrouw) in de installatietechniek. We koppelen je aan een van onze meer ervaren collega’s, die jou vanuit onze werkplaats in Waardenburg mee op pad neemt naar klussen door het hele land. Zo leer je o.a. hoe je een CV ketel en warmtepomp installeert of combineert, hoe je leidingwerk en sanitair volgens de laatste normen plaatst en leer je over de nieuwste toepassingen op het gebied van dak- en gevelwerk. Niet uit boeken of in de klas, maar gewoon in de praktijk. Door het zelf te doen dus! 

Je krijgt bij ons de kans om écht een kijkje te nemen in de installatietechniek en te ontdekken hoe het is om bij een installatiebedrijf te werken. En niet zomaar één. Wij vinden onszelf namelijk het leukste installatiebedrijf van Nederland! Waarom? Dat leggen we hier uit. Zijn jouw stage en school afgerond en zijn we allebei blij met elkaar? Dan kun je hoogstwaarschijnlijk direct bij ons aan de slag en kun je je stagevergoeding inruilen voor een mooi salaris!

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal 16 jaar
 • Je volgt een vmbo- of mbo-opleiding in de installatietechniek
 • Je bent zelfstandig en pro-actief in het zoeken van oplossingen
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je kunt nauwkeurig werken
 • Je bent leergierig en wilt jezelf graag verder ontwikkelen

Jij krijgt van ons

 • Een lekker breed takenpakket
 • De ultieme mogelijkheid om ervaring op te doen in de installatietechniek
 • Een vaste buddy die jou de fijne kneepjes van het vak leert
 • Een club super gezellige collega’s
 • De kans om na je opleiding bij ons in dienst te komen
 • Een mooie stagevergoeding

Vragen?

Bel met Dirk-Jan van den Bergh op +31(0)6 – 50 65 25 12.
Als eigenaar van DBI-Techniek kan hij je alles vertellen wat je maar wil weten.

Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief in een e-mail naar Dirk-Jan van den Bergh. Laat hem weten waarom je graag bij ons stage wil lopen en waarom jij een goede aanwinst voor het bedrijf bent. Wie weet nodigen we je uit voor een kennismaking en word jij onze nieuwe stagiair!

Bekijk alle vacatures