Commercieel Technisch Medewerker

Snel schakelen? Geen punt!

Jij weet wat onze klanten willen en wat onze installatiemonteurs daarvoor nodig hebben. Als de schakel tussen onze opdrachtgevers, werkvoorbereiders en installatiemonteurs zorg jij voor een soepel verloop van elk project. En natuurlijk voor tevreden klanten!

Als commercieel technisch medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten van DBI-Techniek. Onze (mogelijke) opdrachtgevers sta je met veel plezier te woord. Je weet direct in te springen op kansen en mogelijkheden. Hierbij adviseer je altijd vanuit een eerlijk en objectief oogpunt. Je klanten zoeken naar de beste oplossing voor hun wensen. Jij begeleidt ze hierbij en informeert ze over de uitvoering in de praktijk. Natuurlijk met hulp van onze calculator, die voor jou de mogelijkheden in kaart brengt. Deze werk je in begrijpelijke taal uit in een offerte. 

De werkbonnen die je maakt voor onze monteurs op de bouw, zijn jouw belangrijkste interne communicatiemiddel. Hierop schrijf je precies wat er moet gebeuren, welke materialen daarvoor nodig zijn en wanneer je collega’s bij de klant moeten zijn. Met een tablet op zak, kunnen onze installatiemonteurs altijd en overal bij jouw informatie. Duidelijk communiceren is voor jou een eitje, maar ook luisteren kun jij als de beste. Zo let je goed op wanneer de monteur vertelt over de onderdelen die je moet bijbestellen en de extra uren en materialen die moeten worden gefactureerd.

Die extra onderdelen ga je direct regelen. Hiervoor klop je aan bij je collega’s van de werkvoorbereiding. Zij kopen voor jou de juiste diensten en materialen in. Aan jou de taak om goed in de gaten te houden dat de producten op tijd binnen zijn en dat de levering klopt. Die controleer je dan ook zorgvuldig wanneer onze leveranciers de materialen komen bezorgen. 

Een dag verloopt nooit helemaal zoals je hem had gepland, maar jij laat je niet uit het veld slaan. Je weet prioriteiten te stellen en communiceert aan de lopende band met klanten, collega’s en leveranciers. Zo schakel je moeiteloos tussen projecten en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Elke dag weer! 

Zie jij jezelf al aan het werk als Commercieel Technisch Medewerker bij DBI-Techniek? Solliciteer vandaag nog!

Wat ga je doen?

 • Wensen van de klant omzetten naar een objectief advies
 • Klanten te woord staan wanneer ze vragen of klachten hebben
 • Onze dienstverlening en klanttevredenheid verder verbeteren
 • Offertes en facturen opstellen
 • Installatiemonteurs instrueren
 • Planningen maken en bewaken
 • Materialen en diensten inkopen

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de installatietechniek
 • Je hebt commercieel inzicht en goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent zelfstandig en pro-actief in het zoeken van oplossingen
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent een ster in samenwerken
 • Je kunt nauwkeurig werken
 • Je leert vliegensvlug en hebt nieuwigheden snel onder de knie
 • Je weet de rust te bewaren in drukke en stressvolle tijden
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je kunt goed overweg met Syntess Atrium, Microsoft Office, AutoCAD en StabiCAD, of je wil dit graag leren

Jij krijgt van ons

 • Een grote variatie aan werkzaamheden
 • 40 uur werkplezier per week
 • Veel tijd voor ontspanning, omgerekend naar 38 vakantiedagen
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen
 • Een club super gezellige collega’s

 
Benieuwd wat we je nog meer te bieden hebben? Ontdek hoe het is om te werken bij DBI-Techniek!

Vragen?

Bel met Dirk-Jan van den Bergh op +31(0)6 – 50 65 25 12.
Als eigenaar van DBI-Techniek kan hij je alles vertellen wat je maar wil weten.

Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief in een e-mail naar Dirk-Jan van den Bergh. Laat hem weten waarom je graag bij ons wil komen werken en waarom jij een goede aanwinst voor het bedrijf bent. Wie weet nodigen we je uit voor een kennismaking en word jij onze nieuwe Commercieel Technisch Medewerker!

Bekijk alle vacatures