Particulier

Een nieuwe keuken of badkamer, een grote verbouwing of misschien wel een volledig nieuwe woning: er komt nogal wat bij kijken. Wij helpen je graag om jouw droomhuis te realiseren!

En om maar gelijk met de deur in huis te vallen: we zullen niet beloven dat we de allergoedkoopste zijn. Wel streven we naar de meest duurzame oplossing. Zo kijken we naar de beste mogelijkheid voor jouw woning. Ons advies is daarom altijd gericht op een investering in een zo hoog mogelijk wooncomfort tegen zo laag mogelijke (energie)kosten. Daar heb je het langst plezier van!

Diensten

Hier kunnen we je mee helpen.

Klimaatinstallaties

Verwarming & koeling   |   Ventilatie

Om prettig te kunnen wonen zijn het juist verwarmen, koelen en ventileren van je huis belangrijke factoren. Samen kijken we naar de beste installatie(s) voor jouw woning. Met behulp van traditionele CV ketels, duurzame warmtepompen, goede vloerverwarming en innovatieve plafondkoeling regelen we een constante, aangename binnentemperatuur voor jou. Goede ventilatiesystemen zorgen voor verhoogd comfort en helpen je om nóg verder te besparen op je energiekosten. 

Loodgieterswerk

Riolering   |   Waterleiding   |   Gasleiding   |  Sanitair

Voornamelijk onzichtbaar maar zo ontzettend belangrijk: het leidingwerk in je woning. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat jouw riolering, (drink)water- en gasleiding zo worden aangelegd dat jij er na afloop ‘niks’ meer van merkt! Daarom werken we mega nauwkeurig en volgens super strenge normen en eisen. Zo kun je vertrouwen op een goed werkende en veilige aan- en afvoer van water en gas. Met het installeren van sanitair zorgen we ook voor werk dat wél gezien mag worden!

Dak- en gevelbekleding

Dakbedekking & gevelbekleding   |   Dakgoot   |  Hemelwaterafvoer

Het dak van je woning krijgt een hoop te verduren. Door het wisselvallige en onstuimige weer waar we regelmatig mee te maken hebben, is een dak dat bestand is tegen de Nederlandse weersomstandigheden geen overbodige luxe. Afhankelijk van je type woning, dak en wensen, selecteren we voor de werkzaamheden aan jouw dak (duurzame) materialen en toepassingen die hier het beste bij aansluiten. Onze oplossingen gaan jaren mee en zijn altijd waterdicht. Beloofd!

Service & onderhoud

24/7 bereikbaar   |   Met of zonder onderhoudsabonnement

Is je keukenkraan aan vervanging toe, geeft je CV ketel een storing aan die verholpen moet worden, of wil je die lekkende dakgoot laten repareren vóór de volgende hevige regenbui losbarst? Bel ons gerust! In ‘no time’ staan onze servicemonteurs met hun allermooiste glimlach bij je op de stoep. Omdat voorkomen natuurlijk beter is dan ‘genezen’, komen we ook bij je langs voor preventief onderhoud. Eenmalig, of op basis van een super voordelig abonnement. De keuze is aan jou.

Duurzame installatie in 6 stappen

We begrijpen dat je graag vooraf weet waar je aan toe bent. Daarom leggen we in ons 6-stappenplan uit wat je van ons kunt verwachten.

Heb je een klus die geklaard moet worden? Wij zijn één en al oor!