Zakelijk

Een kantoorgebouw of winkelpand vraagt om een andere benadering dan een serie van enkele honderden appartementen. En bij nieuwbouw gaan we weer net iets anders te werk dan bij bestaande bouw. Kennis en ervaring met betrekking tot installatiewerk voor deze uiteenlopende bouwwerken is dan ook van groot belang. 

Of je nu op zoek bent naar klimaatinstallaties, loodgieterswerk, dak- en gevelbekleding of service en onderhoud voor jouw project, wij zorgen voor een passend advies en de realisatie van de juiste installaties. Hiervoor werken we zonder vaste fabrikanten of merken, maar onderzoeken we per project de beste toepassingen voor de gevraagde klus. Wel werken we altijd met de meest betrouwbare en innovatieve partners en producten. Wij weten wat werkt!

Onze specialismes

Woningbouw

Een grote of een kleine woning. Vrijstaand of in een rij. Één, tien, of honderd. Om wat voor woningbouw het ook gaat, onze adviezen en installaties zijn altijd op maat.

Utiliteit

Van fabrieken, kantoren en garages tot scholen, winkels, ziekenhuizen en meer. Wij zijn ook enorm thuis in installatietechniek voor bouwwerken die geen woonbestemming hebben.

Renovatie & transformatie

Een kantoorgebouw tot appartementen transformeren, een monumentaal pand renoveren, of een oude woning volledig opknappen: volop mogelijkheden en kansen voor verduurzaming!

Diensten

Hier kunnen we je mee helpen.

Klimaatinstallaties

Verwarming & koeling   |   Ventilatie

Om prettig te kunnen wonen en werken zijn het juist verwarmen, koelen en ventileren van de ruimtes in een gebouw belangrijke factoren. Samen kijken we naar de beste installatie(s) voor jouw project. Met behulp van traditionele CV ketels, duurzame warmtepompen, goede vloerverwarming en innovatieve plafondkoeling regelen we een constante, aangename binnentemperatuur. Goede ventilatiesystemen zorgen voor verhoogd comfort en helpen om nóg verder te besparen op de energiekosten.

Loodgieterswerk

Riolering   |   Waterleiding   |   Gasleiding   |  Sanitair

Voornamelijk onzichtbaar maar zo ontzettend belangrijk: het leidingwerk. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat de riolering, (drink)water- en gasleiding zo worden aangelegd dat de bewoners en andere gebruikers van het pand er na afloop ‘niks’ meer van merken! Daarom werken we mega nauwkeurig en volgens super strenge normen en eisen. Zo kun je vertrouwen op een goed werkende en veilige aan- en afvoer van water en gas. Met het installeren van sanitair zorgen we ook voor werk dat wél gezien mag worden!

Dak- en gevelbekleding

Dakbedekking & gevelbekleding   |   Dakgoot   |  Hemelwaterafvoer

Het dak van een gebouw krijgt een hoop te verduren. Door het wisselvallige en onstuimige Nederlandse weer, is een dak dat bestand is tegen deze omstandigheden geen overbodige luxe. Afhankelijk van het type bouwwerk, dak en de wensen, selecteren we (duurzame) materialen en toepassingen die hier het beste bij aansluiten. Onze oplossingen gaan jaren mee en zijn altijd waterdicht!

Service & onderhoud

24/7 bereikbaar   |   Met of zonder onderhoudsabonnement

Met onze eigen onderhoudsdienst verzekeren we je van altijd optimaal functionerende installaties, voor continue veiligheid en comfort. De mannen van onze service afdeling verzorgen (preventief) onderhoud en service direct wanneer dat nodig is. Eenmalig, of op basis van een super voordelig abonnement. De keuze is aan jou.

Nieuw project?
Wij denken graag met je mee.

Gestroomlijnde werkprocessen

Wij geloven dat een goede werkvoorbereiding essentieel is voor een snel en soepel verloop van elk project. Daarom zetten wij innovatieve software in om dit proces te ondersteunen. Zo stemmen we interne processen functioneel op elkaar af, maar werken we met behulp van BIM software ook efficiënt samen met andere betrokken partijen. Hiermee heeft iedere bouwpartner altijd toegang tot up-to-date informatie en documentatie. 

Bovendien zorgen 3D visualisaties van de bouwwerken voor nog beter inzicht en kunnen we eventuele fouten eerder detecteren en oplossen. Door die goed gestroomlijnde werkprocessen kunnen wij de focus leggen op het daadwerkelijk realiseren van de slimste en meest duurzame installaties!

In 6 stappen van vraagstuk naar realisatie

Meer weten over onze manier van werken?

De pre’s van prefabricage

Voor jouw project maken we waar mogelijk gebruik van onze eigen prefabricage afdeling. Dit levert nogal wat belangrijke voordelen op.

Verkorte montagetijd

In onze werkplaats bereiden we de benodigde leidingsystemen zo veel mogelijk voor. Losse onderdelen verwerken we tot modules, die we vervolgens in één keer op de juiste plekken monteren. Dit scheelt zeeën van tijd en zorgt voor een flink verkorte montagetijd op de bouw!

Kwaliteitsbeheersing van maatwerk

Omdat de samenstellingen in-house onder de meest optimale omstandigheden worden geproduceerd (ook fijn voor het comfort van onze prefab monteurs), creëren én behouden we de hoogste kwaliteit. Met behulp van BIM software zorgen we voor verdere optimalisatie van het proces en leveren we altijd maatwerk volgens de laatste eisen van het ontwerp.

Het werk kan door

Door zo veel mogelijk gebruik te maken van prefabricage worden werkprocessen op de bouw zo min mogelijk onnodig verstoord. We voorkomen productiestilstand en zorgen ervoor dat we samen gewoon lekker kunnen blijven werken volgens planning!