Onze nieuwe website is live!

Super trots zijn we om vandaag onze nieuwe website te lanceren!  De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Zo hebben we sinds de start van DBI-Techniek vijf jaar geleden inmiddels al 15 installatietoppers bij ons in dienst en realiseren we behalve de kleinere, lokale klussen nu ook grote zakelijke projecten door het hele land. We verhuisden al vroeg van Hellouw naar Waardenburg, maar ook daar lijken we inmiddels uit onze voegen te barsten. De afgelopen jaren ontwikkelden onze mensen, bedrijfscultuur en ons dienstenaanbod volop met ons mee. Een website die onze kern volledig weergeeft en aansluit bij de (informatie)behoeften van onze klanten, kon daarom natuurlijk niet achterblijven!

Wat zijn we blij met onze nieuwe website: volledig vernieuwd, compleet en helemaal actueel! We hebben namelijk een hoop informatie toegevoegd. De website is daarmee stukken uitgebreider dan onze vorige versie. Wat er allemaal anders is? Nou, dit:

Ons werk (in de praktijk)

Op onze nieuwe website krijg je een volledig beeld van ons als organisatie én als betrouwbare partner voor elke installatieklus. Zo leggen we in duidelijke taal zo volledig mogelijk uit hoe we onze klanten kunnen helpen. Wist jij dat we voornamelijk actief zijn op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties en transformaties? Een aantal van onze mooiste projecten hebben we uitgelicht.

Zakelijk vs. particulier

Toch hebben particulieren en zakelijke opdrachtgevers andere vragen en informatiebehoeften. Ook daar hebben we rekening mee gehouden! Speciaal voor deze doelgroepen hebben we een aparte pagina met informatie die specifiek voor hen bedoeld is.

Een unieke identiteit

Natuurlijk wil je als potentiële klant ook weten met wat voor bedrijf je precies te maken hebt. Wie zijn ze en hoe gaan ze te werk? Op de pagina over ons vind je alles over onze waarden en werkwijze. Zo weet je direct wat je van ons kunt verwachten.

Werken bij DBI-Techniek

En hoe is het dan om bij DBI-Techniek te werken? Super leuk natuurlijk! Misschien wist je dat al, maar het staat nu ook zwart op wit. Net als onze vacatures. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar een nieuwe toppers voor ons team!

Het gezicht van DBI-Techniek

Onze mensen staan centraal in ons bedrijf en komen daarom terug op elke webpagina. Hiermee zorgen we voor een persoonlijk tintje en geven we DBI-Techniek ook online een (eigen) gezicht.

Overzicht en focus

Een fris, modern en rustig design zorgt niet alleen voor de juiste uitstraling van ons bedrijf, maar creëert ook overzicht. Hiermee kunnen we de nadruk leggen op waar het allemaal om draait: onze websitebezoekers voorzien van informatie die hen verder helpt met hun (installatie)vraagstuk. Zij kunnen dan ook in één oogopslag de info vinden waar ze naar op zoek zijn!

De taal van onze klanten

Daarnaast creëerden we een nieuwe, unieke tone of voice; een schrijfstijl die naadloos aansluit bij onze identiteit en waarden en bovendien onze (diversiteit aan) opdrachtgevers aanspreekt.

Responsive

Vanzelfsprekend is onze nieuwe website ook goed te bekijken op mobiele apparaten. Wel zo makkelijk!

Natuurlijk zijn we enorm benieuwd wat jij van onze website vindt! Laat je het ons even weten?

Bekijk het nieuwsoverzicht.