Werken bij DBI-Techniek

Met een team van zo’n 15 strijders werken we (niet allemaal tegelijk natuurlijk) de ene dag aan een groot project van enkele honderden appartementen in de Randstad, en storten we ons de volgende dag op een mooie klus bij een particulier. Met zo veel verschillende projecten, klanten en natuurlijk collega’s is elke dag anders!

Toch bieden we je één zekerheid: bij DBI-Techniek leren we namelijk elke dag bij. Met elkaar, maar vooral ook van elkaar. Door een grote diversiteit aan persoonlijkheden en uiteenlopende achtergronden, kennis en ervaring, vullen we elkaar perfect aan! Bekijk onze vacatures en ontdek of jij de nieuwe aanwinst zou kunnen zijn die we zoeken! Andersom zijn we natuurlijk ook benieuwd; wat ga jij ons leren?

Werken bij DBI-Techniek is fantastisch!

Waarom? Nou, bij ons krijg je:

Ontwikkelingsmogelijkheden waar je u tegen zegt

Naast het dagelijks leren op de werkvloer blijven we jou ook uitdagen aan de hand van cursussen en trainingen. Je krijgt een hoop vrijheid en oneindig veel mogelijkheden om je eigen pad te kiezen. We begeleiden je met veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid om ervoor te zorgen dat jij goed op je plek zit en doet waar je goed in bent!

Veel ruimte voor eigen inbreng

Wij zijn een platte organisatie. En dan hebben we het niet over de platte grappen die we natuurlijk nóóit maken (wink wink), maar over de afwezigheid van ook maar enige hiërarchie. Wij geloven in de kracht en bijdrage van iedere DBI’er! Je krijgt bij ons dan ook alle vertrouwen en veel verantwoordelijkheid. In ruil voor volledig geloof in jouw kunnen verwachten we wel wat zelfstandigheid. Eerlijke deal toch?

Het beste van het beste

Echte vakmensen (voor de duidelijkheid: wij dus) werken met het beste materiaal. De beste software. De nieuwste technieken. Geen ouwe meuk, maar alleen het meest innovatieve spul. Dat vinden we enorm kicken en brengt bij ons (én onze klanten) elke dag een grote lach op het gezicht!

Een topteam

We halen meer dan genoeg geintjes uit met elkaar en nemen elkaar af en toe eens goed in de zeik. Zo lachen we wat af samen. Maar, we zijn vooral echte maatjes. Stuk voor stuk maken we onderdeel uit van een klein maar groeiend, jong en super gemotiveerd team dat elkaar altijd, iedere dag opnieuw rugdekking geeft.

Een bak gezelligheid!

We werken hard – maar daar belonen we onszelf graag voor! Met een biertje aan het einde van de dag, vette vis of vette hap voor lunch, of onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel met hapjes en snacks. Op kosten van de baas natuurlijk. Die laatste houdt zich trouwens ook niet in wanneer het gaat om het organiseren van ons jaarlijkse personeelsuitje of de zomerbbq.

Onze vacatures

Solliciteer nu!

Calculator / werkvoorbereider

Ben jij goed met geld en een kei in rekenen, tekenen, plannen en onderhandelen? 

Installatiemonteur

Van beginnend monteur tot ervaren routinier – met hart voor de installatietechniek! 

Commercieel Technisch Medewerker

Jij koppelt de wensen van onze klanten aan de uitvoering door onze monteurs.

Open sollicitatie

Stuur een mailtje naar Dirk-Jan van den Bergh
of bel hem op +31(0)6 – 50 65 25 12.

Stage

Leren en werken – grote kans dat we na je opleiding een vast plekje voor je hebben!

Een kijkje in onze werkzaamheden