Calculator / werkvoorbereider

Jouw motto: Een goed begin is het halve werk!

De dag begin je natuurlijk, zoals altijd, met een bak koffie. Je trekt een half uurtje uit om je mail te checken en te beantwoorden. Er zit een aanvraag voor een nieuw project bij. Mooi! Je gaat er direct mee aan de slag.

De e-mail lees je nog eens grondig door en je overlegt met je collega over de diensten, materialen en uren die voor het project benodigd zijn. Je maakt een nauwkeurige inschatting en specificeert dit duidelijk in de offerte. Eenmaal verstuurd is het afwachten! 

Niet letterlijk natuurlijk, want er is meer dan genoeg te doen. Je schakelt dan ook gauw over naar een lopend project. Hiervoor bel je met een leverancier. Eens kijken of je nog wat van de prijs voor die grote levering kunt afpraten! Je ziet het namelijk als één groot, uitdagend spel om tegen een zo scherp mogelijke prijs in te kopen.

En door naar het volgende project. Deze klus vraagt om een groot aantal berekeningen. Je werkt heel precies, want dat ene cijfertje maakt een wereld van verschil. Appeltje eitje voor jou, want je bent een ster in rekenen. Zo weet je binnen een mum van tijd welke warmtepomp geschikt is voor deze bouw. Ring ring, telefoon! Je collega’s op de bouw hebben tussendoor nog een vraag over de technische tekening die je hen vanochtend hebt meegegeven naar weer een andere klus. Even toelichten en opnieuw de focus op je werkzaamheden op kantoor. 

Tenslotte check je voor een grote klus in de Randstad de status en voortgang van het project. Verloopt alles volgens planning? Klopt het nog met het budget? Jij bewaart het overzicht. Niet alleen van dit project, maar van elk ander project op jouw radar. Stress krijgt geen vat op je, want jij bent overal tijdig van op de hoogte en maakt duidelijke afspraken met alle betrokken partijen. Je krijgt energie van een rol als deze, die vraagt om leiderschap en verantwoordelijkheid. Een project valt of staat namelijk met de kwaliteit van jouw werkzaamheden. Jouw motto is dan ook niet voor niks: ‘Een goed begin is het halve werk’!

Wat ga je doen?

 • Offertes opstellen
 • Planningen en begrotingen maken en bewaken
 • Materialen en diensten inkopen
 • Berekeningen maken
 • Technische tekeningen maken
 • Installatiemonteurs instrueren
 • Nacalculaties en revisiestukken opstellen

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de installatietechniek
 • Je kunt goed overweg met AutoCAD, StabiCAD, Sytness Atrium en Microsoft Office
 • Je bent zelfstandig en pro-actief in het zoeken van oplossingen
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je kunt nauwkeurig werken
 • Je bent leergierig en wilt jezelf graag verder ontwikkelen
 • Je hebt ervaring als installatiemonteur (pré)
 • Je hebt ervaring met 3D-BIM-tekenen (pré)

Jij krijgt van ons

 • Een grote variatie aan werkzaamheden
 • 40 uur werkplezier per week
 • Veel tijd voor ontspanning, omgerekend naar 38 vakantiedagen
 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd
 • Volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen
 • Een club super gezellige collega’s 

 
Benieuwd wat we je nog meer te bieden hebben? Ontdek hoe het is om te werken bij DBI-Techniek!

Vragen?

Bel met Dirk-Jan van den Bergh op +31(0)6 – 50 65 25 12.
Als eigenaar van DBI-Techniek kan hij je alles vertellen wat je maar wil weten.

Solliciteren

Stuur je cv en motivatiebrief in een e-mail naar Dirk-Jan van den Bergh. Laat hem weten waarom je graag bij ons wil komen werken en waarom jij een goede aanwinst voor het bedrijf bent. Wie weet nodigen we je uit voor een kennismaking en word jij onze nieuwe calculator / werkvoorbereider!

Bekijk alle vacatures